Τεταρτη, 30 Δεκεμβριου 2009 16:05    E-mail
Απάντηση Πολατίδη στο «Μνησίκακοι και εκδικητικοί»
Αξιότιμε κ. Σαββαϊδη,
Σε δημοσίευμα το οποίο υπογράφετε στην ιστοσελίδα Infoserres υπο τον τίτλο “ Μνησίκακοι και εκδικητικοί !!!” και το οποίο αναφέρεται μεταξύ των άλλων και σε εμένα αναγράφετε οτι η κάρτα η κάρτα που σας έστελνα “ φαντάζεστε” οτι ήταν πληρωμένη απο την Βουλή. Καλό είναι να αρθρογραφείτε  όχι με βάση ο,τι φαντάζεστε αλλά με βάση την πραγματικότητα .Πολύ εύκολα θα μπορούσατε με ένα τηλεφώνημα στο γραφείο μου ,να διαπιστώσετε ποιος πληρώνει την κάρτα και τα ταχυδρομικά έξοδα. Για ενημέρωση λοιπόν δική σας αλλα και των αναγνωστών σας , σας καλώ να επισκεφθείτε το γραφείο μου και να δείτε ιδίοις όμμασιν τα σχετικά παραστατικά τόσο απο την φετινή όσο και από τις προηγούμενες αποστολές και να μην αναγκάζεστε να “φαντάζεστε” .
Σχετικώς με το θέμα που αναφέρεσθε για την προεκλογική περίοδο νομίζω οτι πρέπει να χαροποιεί κάθε δημοσιογράφο η ενημέρωση του απο εμπλεκομένους σε θέματα που αυτός αναδεικνύει δια του Τυπου, όταν οι πληροφορίες του  βασίζονται σε ψεύδη.
Επειδή είμαστε σε περίοδο εορτών καλό είναι να λείπει η εμπάθεια που ενδεχομένως είναι δικαιολογημένη σε μια προεκλογική περίοδο.
Τέλος δράττομαι της ευκαιρίας να ευχηθώ σε εσάς και τους αναγνώστες σας ευτυχές νέο έτος.
-
Με εκτίμηση
Ηλίας Πολατίδης
Βουλευτής Σερρών
-
Τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας.  Το μόνο που θα προσθέσει ο δημοσιογράφος είναι πως, για ακόμη μία φορά, «βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος» και αυτό είναι πραγματικά λυπηρό. 
Το άρθρο που προκάλεσε την απάντηση του κ. Πολατίδη
Μνησίκακοι και εκδικητικοί !!!
 Ο μόνος τρόπος για να πάψουν κάποιες συμπεριφορές των Σερραίων πολιτικών, που το λιγότερο ως απαράδεκτες μπορούν να χαρακτηριστούν, είναι με το να δημοσιοποιούνται.
Αυτό μόνο τους πονάει και μόνο με τη δημοσιοποίηση των συμπεριφορών τους θα πάψουν να λειτουργούν κατ’ αυτόν  τον τρόπο. Και τι εννοώ ;;;
Δυσαρεστήθηκε πληροφορούμε ο κ. Κουτμερίδης, από κάποια δημοσιεύματα της τοπικής εφημερίδας «Παρατηρητής» και «έκοψε» τη συνδρομή που είχε στην εφημερίδα. «Έτσι είστε εσείς… θα σας δείξω εγώ», φαντάζομαι θα σκέφτηκε και τους έστειλε πίσω το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας. Θαυμάστε συμπεριφορά βουλευτή  (!)
 Αλλά για να μην ρίχνουμε το λίθο του αναθέματος ΜΟΝΟ  στον κ. Κουτμερίδη, αξίζουν να αναφερθούν και άλλες περιπτώσεις παρόμοιων συμπεριφορών και από άλλους «άρχοντες» των Σερρών.
Χαρακτηριστικά να αναφέρω την περίπτωση του κ. Ηλία Πολατίδη.
Αδιαλείπτως και μέχρι πρότινος, Χριστούγεννα-Πάσχα και λοιπές εορτές, ο κ. Πολατίδης μου έστελνε ευχετήρια κάρτα, πληρωμένη φαντάζομαι με έξοδα της Βουλής. Από τη στιγμή όμως που ως όφειλα ως δημοσιογράφος δημοσιοποίησα κάποια ρεπορτάζ που ενόχλησαν τον κ. Πολατίδη, κόπηκαν οι ευχές, κόπηκαν και οι κάρτες.
Αυτοί είναι Σερραίοι, οι Σερραίοι πολιτικοί και οι χαρακτηρισμοί που τους ανήκουν δικοί σας.
Έτσι λειτουργούν, έτσι σκέφτονται και γι’ αυτό -επάξια-  έχουν καταφέρει να μην ασχολείται κανένας μαζί τους.  
Είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός πως  κανένας  τους, ΠΟΤΕ,  δεν καλείται στα πάνελ των εκπομπών των έγκριτων συναδέλφων των Αθηνών. 
Αυτοί είναι, αυτούς ψηφίζουμε, να τους χαιρόμαστε…