Δευτερα, 26 Σεπτεμβριου 2011 21:14    E-mail
"Τυπικά" το γήπεδο στη Δόξα Δράμας λέει ο Γούνας
Τη δική του απάντηση στη βεβαιότητα της «Δόξας» Δράμας για χρήση του Δημοτικού γηπέδου Σερρών έδωσε ο πρώην πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου Σερρών Γιώργος Γούνας, μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση.
Όπως είναι γνωστή η δραμινή ΠΑΕ, κατέθεσε σχετικό αίτημα τον περασμένο Μάρτιο όταν ο κ'Γούνας κατείχε ακόμη τη θέση του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού. «Ήρθε ένα έγγραφο από τη Δόξα Δράμας με το οποίο ζητούσαν την άδεια να δηλώσουν το δημοτικό γήπεδο ως έδρα στον φάκελο αδειοδότησης. Όφειλα να ενημερώσω τον κ. Δούκα γιατί προς αυτόν ήταν το έγγραφο και του είπα πως εγώ σαν Γούνας Γιώργος δεν υπογράφω το χαρτί. Μου απάντησε εγώ δίνω εντολή να υπογράψεις και να δοθεί το γήπεδο. Ενημέρωσα αμέσως τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού  και μου είπε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, το χαρτί είναι μόνο για την αδειοδότηση. Οπότε δεν υπάρχει θέμα. Για να έρθει η Δράμα στο γήπεδο πρέπει να υπογραφεί σύμβαση με τον Δήμο και κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει» αποκάλυψε ο ίδιος.
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό πιστοποιητικά συμμέτοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της τρέχουσας σεζόν χορήγησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στις ΠΑΕ Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας, ΑΕΛ και Πανσερραϊκό.