|
||
| «Για δάσκαλος τα πήγατε πολύ καλά» απαντάει ο Τσέπελας στον Φωτιάδη |
|
«Για δάσκαλος τα πήγατε πολύ καλά». «Καρφί» του Σύμβουλου Έκδοσης της εφημερίδας «ΤΥΠΟΣ» Νίκου Τσέπελα, προς τον νομάρχη Σερρών Στέφανο Φωτιάδη, απαντώντας στην επιστολή του με την οποία κατηγόρησε την εφημερίδα πως λειτουργεί "στρατευμένα", "μετά από εντολή" και με "εμπάθεια".
![]() Αφορμή στάθηκε το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα (27/7), σύμφωνα με το οποίο η ιδέα να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Σερρών, κάτι βέβαια που δεν ανακοίνωσε ακόμη επίσημα ο ίδιος, έπεσε στο τραπέζι τον περασμένο χειμώνα, από "γαλάζιο" βουλευτή, στη διάρκεια ... "λουλουδοπόλεμου" σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της πρωτεύουσας.
Η απάντηση του Νίκου Τσέπελα στον Στέφανο Φωτιάδη, έχει ως εξής : "Ήμουν σίγουρος ότι θα είχαμε απάντηση στο συγκεκριμένο δημοσίευμα και μαλιστα μας ξάφνιασε η αμεσότητα της απάντησης σας και φυσικά χαιρόμαστε γι΄αυτό.
Σας απαντάω λοιπόν, όπως δημοσιεύουμε αυτούσια και την απάντηση σας.
Πρώτον: σας ενημερώνω ότι οι συναντήσεις δεν είναι υποτιθέμενες, αλλά πραγματικές (σας καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δώσετε εξηγήσεις σε αυτούς που ακόμη σας εμπιστεύονται)
Δεύτερον: Μάλλον σε λάθος άνθρωπο και έντυπο απευθύνεστε όταν αναφέρεστε σε μεθόδους «βρώμικες» και καταδικασμένες. Δεν θέλω να πιστεύω ότι εξ ιδίων κρίνεται τα αλλότρια.
Τρίτον: κανείς δεν αμφισβήτησε την πολιτική σας διαδρομή για την οποία ευθαρσώς σας λέγω ότι ήταν ανέλπιστα καλή ή όπως λένε κάποιοι φίλοι και υποστηρικτές σας «για δάσκαλος τα πήγατε πολύ καλά».
Τέταρτο: δεν πρέπει να σας κλονίζει και να σας φοβίζει καμία μέθοδος. Και το ποιος λειτουργεί στρατευμένα με υπακοή και εμπάθεια το γνωρίζει πολύ καλά ο σερραϊκός λαός.
Πέμπτο: ας αφήσουμε κύριε Στέφανε Φωτιάδη να κρίνει αυτός ο λαός και εμένα και εσάς. Εμένα για την αξιοπιστία των δημοσιευμάτων της εφημερίδας μας και εσείς θα κριθείτε από την ετυμηγορία του σερραικού λαού εάν και εφόσον την αναζητήσετε.
Πολύ φοβάμαι πως αν συμβεί κάτι τέτοιο πάλι, άλλους θα βάλετε στην αναζήτηση ψήφου για να έχετε πολιτική συνέχει".
----
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :
|