Πεμπτη, 29 Ιουλιου 2010 01:48    E-mail
"Είσαι εμπαθής" λέει στον Τσέπελα ο Φωτιάδης
'Εντονη είναι η αντίδραση του νομάρχη Σερρών Στέφανου Φωτιάδη, στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΥΠΟΣ" (27/7), σύμφωνα με το οποίο η ιδέα να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Σερρών, κάτι βέβαια που δεν ανακοίνωσε ακόμη επίσημα ο ίδιος, έπεσε στο τραπέζι τον περασμένο χειμώνα, από "γαλάζιο" βουλευτή, στη διάρκεια ... "λουλουδοπόλεμου" σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της πρωτεύουσας.
Το ρεπορτάζ αναδημοσίευσε το infoserres.gr, την Τρίτη, με τίτλο : "Γαλάζιος" βουλευτής πρότεινε τον Φωτιάδη να κατέβει για δήμαρχος Σερρών ;
Με επιστολή του, προς τον Σύμβουλο Έκδοσης της εφημερίδας κ.Νίκο Τσέπελα, ο νομάρχης Σερρών, χαρακτηρίζει "συκοφαντικό" το δημοσίευμα, κατηγορώντας την εφημερίδα πως λειτουργεί "στρατευμένα", "μετά από εντολή" και με "εμπάθεια".
Ολόκληρη η επιστολή του νομάρχη έχει ως εξής : "Σε χθεσινό δημοσίευμα σας στην εφημερίδα «Τύπος», περιγράφοντας σειρά υποθετικών συναντήσεων μου με φανταστικά - μη κατονομαζόμενα- πρόσωπα, επιχειρείτε τη συκοφάντησή μου, με τρόπο «υπόγειο» και ύπουλο. Η στόχευσή σας, βέβαια, γίνεται φανερή, αφού τις υποτιθέμενες συναντήσεις τις «ντύνετε» με συγκεκριμένο περιεχόμενο και τις συνδέετε με τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Δεν γνωρίζω πόσο τίμιος θέλετε να είστε στις καθημερινές σας σχέσεις και πόσο υπεύθυνα θέλετε να αντιμετωπίζετε ζητήματα ήθους και δεοντολογίας, αλλά στο συγκεκριμένο δημοσίευμα σας μάλλον τα αντιπαρέρχεστε όλα αυτά και καταφεύγετε σε μεθόδους «βρώμικες» και καταδικασμένες.
Η πολιτική μου διαδρομή δεν χρειάζεται τη δική σας συνηγορία. Συναντήσεις διαπλοκής, είτε σε κέντρα διασκέδασης είτε σε σκοτεινούς διαδρόμους, θα πρέπει να αναζητήσετε αλλού και κυρίως εκεί που διαμορφώνονται εξωθεσμικές συμφωνίες ιδιοτελών προσώπων και αυτοοριζόμενων «εξουσιών».
Ως Νομάρχης Σερρών δεν θα σας απαντούσα ποτέ. Ως φυσικό πρόσωπο, ως Στέφανος Φωτιάδης σας λέω ένα πράγμα: η μέθοδος σας δε με κλονίζει. Λειτουργείτε στρατευμένα, σε εντολή και με εμπάθεια".