Δευτερα, 10 Οκτωβριου 2011 01:05    E-mail
Παίρνει τη θέση της Αραμπατζή η Σκορδά στο "Mommy"
Σερραία φεύγει, Σερραία (κατά το ήμισυ) έρχεται στο MEGA και στην παρουσίαση της εκπομπής «Mommy - Το παιδί μου κι εγώ». Όπως ανακοινώθηκε τη θέση της Μαρίας Αραμπατζή στην παρουσίαση της εκπομπής, παίρνει η Φαίη Σκορδά. 
Την είδηση επιβεβαίωσε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή «Real Fm» και ο Γιώργος Λιάγκας. Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο και θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 15/10.
Μιλώντας στο Yupi η Μαρία Αραμπατζή, μίλησε για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. «Το έμαθα χθες ότι δεν θα παρουσιάζω εγώ την εκπομπή, αλλά η Φαίη. Το είχε ζητήσει κιόλας και το κανάλι θεώρησε ότι, ως νέα μαμά, μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα. Πραγματικά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Της εύχομαι καλή επιτυχία! Έτσι είναι τα πράγματα στην τηλεόραση… Καμία θέση δεν είναι μόνιμη -κάποιος έρχεται, κάποιος φεύγει. Κι εγώ πέρυσι πήρα τη θέση της Νόνης Δούνια. Φέτος, η Φαίη θα πάρει τη δική μου θέση» δήλωσε χωρίς δεύτερη σκέψη.
Όσο για τα δικά της τηλεοπτικά σχέδια: «Συζητάω κάτι, αλλά δεν είναι για το πρώτο μισό της σεζόν» εξήγησε, τονίζοντας παράλληλα: «Κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Από όποια δουλειά κι αν έφυγα, κάτι άλλο δημιουργήθηκε. Έτσι είναι αυτή η δουλειά!».