Κυριακη, 01 Αυγουστου 2010 15:16    E-mail
Δυο φορές τραγούδησε με την Άννα Βίσση η μικρή Αθηνά
Η μικρή Αθηνά από τις Σέρρες, που τραγούδησε το "Έχω πεθάνει για σένα" μαζί με την Άννα Βίσση, κατά την πρόσφατη συναυλία της ποπ σταρ στο δημοτικό γήπεδο Μητρουσίου (14/7), δεν ήταν η πρώτη φορά που ανέβαινε στη σκηνή, δίπλα στο αγαπημένο της είδωλο.
Η μικρή fannatic είχε εντυπωσιάσει την Άννα Βίσση, όταν κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών της στην "Πύλη Αξιού" της Θεσσαλονίκης το περασμένο Πάσχα, την ανέβασαν στη σκηνή και τραγούδησε το "Στην πυρά".
Στη συναυλία στο νέο δημοτικό γήπεδο Μητρουσίου, η Αθηνά κρατούσε  στα χέρια της ένα χαρτί που έγραφε : "Άννα θέλω να τραγουδήσω μαζί σου!". Η Άννα Βίσση την ανέβασε στη σκηνή και τραγούδησαν το "Έχω πεθάνει για 'σενα", αποσπώντας το χειροκρότημα όσων βρέθηκαν εκεί, για να απολαύσουν live την αγαπημένη τους ποπ σταρ.
"Νιώθω υπέροχα που η κόρη μου κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα παιδικό της όνειρο και ποτέ δεν φανταζόμουν μιας και μεγάλωσα με τα τραγούδια της απόλυτης σταρ πως κάποια μέρα θα τη δω να τραγουδά παρέα με το παιδί μου" δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πατέρας της Αθηνάς.
-
Δείτε το βίντεο με την μικρή Αθηνά, δίπλα στην Άννα Βίσση απο το 24SERRES
-